sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Tämän vuoden aikana ollaan Allun kanssa aloitettu eri lajien harrastaminen, ollaan kokeiltu vaikka mitä, mutta agility, haku ja toko ovat tuntuneet meidän jutuilta. Jälkikin on Allun mieleen, mutta vuorokauden tunnit tulee vastaan, joten sitä tehdään ku keretään...
Heti keväällä lumien vielä ollessa maassa aloitimme hakutreeneissä käymisen, mikä ei ole niin yleinen laji schipperkejen keskuudessa. Minun pieni pikku musta ilahdutti kanssa treenaajia iloisella ja vauhdikkaalla luonteellaan. Nykyisin Allu etenee 30m ilman apuja ja harjoittelee haukkuilmaisua.
Agilityn monimutkaisten kuvioiden treenaamisen aloitimme Elinan opissa ja innolla odotamme kisaiän täyttymistä. Miten mahtaa olla opit menneet perille?
Allun kanssa aloitettiin tokon treenaaminen jo 9vk iässä :) tietysti kaikki oli alussa leikkiä ja hauskanpitoa, mutta siitä ollaan jo kivasti edetty.
Paljon on vielä tekemättä ja suurimman haasteen olen asettanut itselleni, sillä Allu on ensimmäinen oma koira, jonka kanssa olen päässyt harrrastelemaan :)
Saa nähdä miten vuosi 2012 lähtee rullaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti