perjantai 6. huhtikuuta 2012

Helmikuu 2012

Helmikuu alkoi mukavasti, treenit menivät hyvin ja kilpailuihinkin oli osallistuttu.
Kuitenkin Turun seudulla riehui kennelyskä ja Allukin pääsi osingoille. Onneksi yskästä selvittiin parin päivän kovalla köhimisellä ja viikon levolla :) Allun ollessa ”sairasvuoteessa” kävin itse treenailemassa virtuaalikoiran kanssa ja katsomassa muiden suorituksia. Olin ilmoittanut meidät ekoihin tokokokeisiin, mutta sairastelun takia joudun perumaan osallistumisen.
Helmikuussa Allu täytti myös 1,5 vuotta ja mahdollisti agilitykilpailuihin osallistumisen. Kisaamaan ei ole kuitenkaan kiire ja haemme vielä varmuutta radan suoritukseen ja keppeihin.
Tammikuun lopulla olimme Turussa KV-näyttelyissä (jäi tammikuun päivityksestä pois :)) ja Allu oli NUO ERI2, häviten taas veljelleen Otsolle (Cazorro Akita). Otso oli hienosti kolmas ja sai toisen SERTinsä.

Loppu kuusta jatkoimme määrätietoista treenaamista, niin tokossa kuin agilityssä.
Agilityssä tuli treenattua välistä vetoja ja päälle juoksuja. Tietysti myös ratoja. Allun kepit ovat tällä hetkellä aivan päin persettä, ilman ohjureita tekemisestä ei tule mitään ja tuntuu kuin se ei edes tietäisi mistä on kyse. Tässä siis on meillä PALJON työsarkaa.

Halusin painottaa enemmän tokon treenaamiseen, sillä ilmoitin meidät toistamiseen tokokokeeseen, joka on 11.3. Porissa. Kaikin puolin minulla on hyvä fiilis tulevasta kokeesta. Kaikki liikkeet ovat hiottu ja paikalla olokin on jo alkanut sujumaan. Kotona on treenattu jopa 3-4 min makuita. Sain myös Kelpokoiran Anni Ritakalliolta hyviä neuvoja, miten liikkeistä tulisi vieläkin parempia, lisäksi vinkkejä ylemmän luokan liikkeisiin.


Hakuakin meidän piti alkaa treenata maaliskuussa, mutta treenien päällekkäisyyden vuoksi tuli luopua jostakin ja tällä kertaa hakuilu jäi kakkoseksi. Mutta eiköhän sitä sitten syksyllä ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti