perjantai 27. huhtikuuta 2012

Huhtikuu 2012

Huhtikuu on mennyt ihan siivillä. Pääsiäisenä startattiin Allun kanssa agilityssä. Hylättyjä sieltä tuli, mutta tässä kohtaa voi sanoa, että peilissä se vika oli. Ensimmäisellä radalla olin kokoajan jäljessä, toisella radalla yliohjasin ja kolmannessa kumpikaan meistä ei keskittynyt.Vaikka tuloksia ei tullutkaan, olen todella tyytyväinen, sillä Allun ja minun yhteispeli sujuu erinomaisesti ja  kaikkein tärkeintä meillä oli hauskaa :)
Uusia kisoja odotellessa...

Näyttelyissä käytiin ihan Vaasassa asti. Tulokseksi saatiin EH, Allu on vielä selkeästi kesken ja nyt pitäisi vaan antaa pojan kasvaa. Yhtenä yllätyksenä tuli, että Allulta on jossain vaiheessa lähteny alhaalta edestä hammas. Tiedä sitten mihin on jättänyt. Seuraavalla viikolla varasin ajan Naantalin pieneläinklinikalle, jossa otettiin röntgenkuva purukalustosta. Kennelliittoon lähetettiin selonteko ja nyt odotellaan, että sieltä saataisiin todistus, että pikku vesselillä kalusto o joskus ollu täydellinen :D

Huhtikuun treenaukset ovat painottuneet agilityyn. Ja selkeää kehittymistä tapahtuu kokoajan. Kuitenkin oma ajankäyttö on maksimissaan. Kun pitää käydä töissä ja töiden lisäksi kirjoittaa opinnäytetyötä, jotta joskus valmistuisi. Se tekeminen on kuitekin jo venähtänyt vuodella ja olisi ne paperit o ihan kiva olla kourassa ;)

Tällä hetkellä pitäisi tapahtua itsessäni kehitystä. Allu ja minä osataan jo teknisesti hyvin, mutta nyt pitää oma jännitys saada pois ja muistaa kehua Allua radalla. Tällä hetkellä minä menen tuppisuuna radan läpi ja kehuja ei pahemmin tule :/

20. päivä haettiin meidän pikku vauva BJ kotiin.
Allu ja BJ tulevat erinomaisesti toimeen. Paljon ohjelmaa on jo suunniteltu toukokuulle. Nyt vain tutustutaan uusiin paikoihin. Ollaan käyty ihmettelemässä meidän asuinalueen työmaata ja työkoneita. Tokokentällä käytiin vähän leikkimässä ja metsässä käyty juoksentelemassa. BJ on hyvin rohkea, uudet ihmiset ja paikat eivät hetkauta, vaan heti ollaan menossa tutustumaan. Siis hakua ajatellen erinomaista ;) Katsekontaktia ja muita pieniä tokojuttuja ollaan jo aloitettu, mutta leikin siivittämänä.

Tulevana viikonloppuna jatkamme Allun kanssa agikisaamista, katsotaan miten menee...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti