torstai 20. joulukuuta 2012

Loppu vuoden päivittelyt :)

Marraskuun lopusta meno on vähän rauhoittunut. Treenaamassa ollaan molempien kanssa käyty ja Allun kanssa 8.12. ATT:n kisoissa, tuomarina oli Marjo Heino. Radat olivat kivoja ja suoria (todella helppoja kolmosen radoiksi :D) Ekalla radalla tehtiin nolla ihanneajan puitteitten sisälle, eli sm-nollien keräys alkanut ;) tupla-nollakaan ei ollut kaukana, sillä tuomari mietti tovin ennen kuin nosti käden kiellon merkiksi. Eli 5virh ja ihanneajassa :O Viimeinen rata oli ihan hirveää menoa meidän osalta, rata ei ollut vaikea, mutta jotenkin onnistuttiin saamaan kokoon +18virhettä :D Mukava kisapäivä ja ensi vuonna jatketaan :)

Seuraavana päivänä matkasimme BJn kanssa Voittaja 2012- näyttelyyn. B-pennut täyttivät saman viikon maanantaina 9kk, joten tämä oli ensimmäinen isojen poikien kehään astuminen. Tuomari oli muutoksen jälkeen Jaana Hartus ja hän näki BJ potenttiaalia, mutta samalla keskeneräisen pennun (jota se vielä onki). Arvostelu oli tällänen: 9kk, vielä kovin kesken kehityksen oleva nuorukainen. Tarvitsee maskuliinisuutta kokonaisuuteen. Vielä kapeahko pää. Hyvä ylälinja. Lupaava rungon muoto. Tasapainoiset kulmaukset. Varsin lupaavat liikkeet. Tässä iässä vielä luisu lantio. Hyvä karvapeite. Ja tulos oli EH.

Seuraavana viikonloppuna lähdin poikien kanssa Ruotsiin näyttelyihin. Matka meni ongelmitta, vaikka en ole aikaimmin Tukholmassa liikkunut ja nyt oli vielä koira matkassa, mutta niiden kanssa on todella helppoa matkustaa. Näyttely pidettiin Tukholman messukeskuksessa Älvsjössä. Paikan päälle päästyämme pojat alkoivat melkein heti rauhoittua ja nukkua. Ensimmäinen kehään meni Allu. Tuomarina oli Birk Carsten Tanskansta. Allun ensimmäinen kerta valiopoikien kanssa meni hyvin, kuitenkin nuori uros kyseessä ja vielä hieman kesken. Arvostelu: Prima heltietsmhych. Mkt välpropertionerad. Härligt uttryck med märka ögan. Välansatta små öron. Fast rygg. Dom bredd i frasten och volym i kroppen.Bon vinklar benstomme. Prima päls och färg. Typiska rörelser. Pom temperament. EXC, CK (anteeksi kirjoitusvirheet, tekstistä vaikea saada selvää)
Tällä päästiin sijalle 2 sekä SA. Paras uros kehässä Allu liikkui todella hyvin ja päästiin neljännelle sijalle, vara-serti ja vara-cacib sieltä tuli mihin olen todella tyytyväinen :)

BJ kehä oli vasta iltapäivällä. BC oli ilmoitettu vain 10 kpl. Junnuissa oli kaksi urosta, toinen oli puolitoista vuotias, hyvännäköinen uros, mutta Päivi Eerola oli tiukkana ja vain muutama uros sain SAn. BJ arvostelu oli hyvä ja kuten jo Helsingissä totesin, että vielä poika on täysin vaiheessa. Muutenkin tuntuu, ettei BJ tykkää näyttelyiden matosta, kun liikkuu ihan hassusti :D Ruotsin voittajan-12 bc sijoitukset
Arvostelu (suomennettu): Lupaava koko. Hyvä sukupuolileima. Sopiva luusto. Vähän niukat kulmaukset takana. Maskuliininen koira. Pitäisi olla takana enemmän draivia. Mukava tempperanentti. 9kk:den iässä aavistuksen takakorkea. EH

Näissä merkeissä on kiva jatkaa. Ensi vuodelle on tavoitteet heitetty ja niitä lähdetään tavoittelemaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti