maanantai 12. elokuuta 2013

Uunituore Viron juniorvalio

Aurinkoisena lauantai aamuna startattiin auton nokka kohti Helsinkiä ja sieltä laivalla Tallinnaan. Viikonlopuksi oli kaksi eri näyttelyä Harjussa. Ilmoitin kumpaankin, koska halusin varmistaa, että BJ saisi viimeisen juniorsertinsä ;)
Bordercollieita oli ilmoittautunut 7 kappaletta ja BJ oli ainoa juniorikäinen. Mutta mikään ei ole varmaan, avoimin mielin ja katsottiin mitä tuomari pitäisi. 

Ensimmäisenä päivänä tuomarina toimi Dorota Paz, hän käsitteli koiria erittäin hyvin ja oli muutenkin todella miellyttävä tuomari :) Eikä ollut ERImaatti vaan uskaltaa käyttää skaalaa
" Good size, nice head express, well placement ears, nice dark eyes, good bite, good topline& tailset, good angulased, well devoloped chest, correct movement, excellent temperament, well showed"
JUN ERI1 SA JUN-SERT ROP-JUN PU1 VSP-> EE JMVA

Toisena päivänä tuomarina Jaroslav Matyas, todella tiukka, ERIt olivat tiukassa. BJn arvostelusta ei ole hajuakaan, koska se on venäjäksi, enkä löytänyt kääntäjää :D mutta sen tiedän, että lopullinen rivi oli tällänen: JUN ERI1 SA ROP-JUN PU1 VSP

Viikonloppu ei olisi voinut olla parempi, laivalla sitten ostettiin taas SERT-Baileys :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti