tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hakupäivä

Tämä talvi on Turun seudulla ollut niin vähä luminen, että koko talven ollaan päästy porukassa treenaamaan, ja etenkin kun ollaan tehty partiointia ei pimeä ole haitannut treenejä vaan, auttanut koiria avaamaan nenänsä, etenkin BJllä on paha tapa etsiä silmillään. 

Maaliskuun ekana viikonloppuna olin Hilskan Kaisan hakupäivässä. Porukassa oli 7 koirakkoa ja treenit saatiin siten tehtyä jouhevasti. Itse en halunnut tietää mihin maalimiehet meni ja oliko kyseessä näyttö vai suorapalkka. Liian usein itse suunnittelen treenit ja toisaalta olen osannut suunnitella hyvin, sillä ollaan BJn kanssa edetty ihan mukavasti eteenpäin, mutta toisaalta ehkä haluan helpottaa liikaa.

Aloitettiin kisamaisella ilmoittautumisella ja ilman mitään apuja lähetin BJ etukulmaan ja sinne upposi (tuuli oli myötäinen eli luultavasti haju mm), hetken kuluttua BJ tulikin takaisin rullan kanssa ja juostiin yhtä matkaa mm luo palkalle. Toisessa kulmassa oli myös mm ja irtorullalla.
Sitten lähetin tyhjään, siinä olisin voinut olla hereillä ja kutsua aikaisemmin pois, mutta hyvin etsi aluetta, neljälle yliheittona ja siellä mm oli umpipiilossa irtorullan kanssa. Tässä sattui pieni tapaturma ja BJ tiputti irtorullan (korjasi otettaan) ja ottikin kiintorulla, emme korjanneet sillä, mitään pahaa virhettä ei sattunut. Loppu näytöstä olikin sitten moitteeton. Kaksi viimeistä olivat suorapalkalla ja vaikka BJ olikin väsynyt jaksoi se tehdä työnsä kunnolla loppuun :) 

Päivästä jäi mahtava fiilis, sillä edellisest treenit menivät täysin metsään, mutta tekevälle sattuu ja virheistä oppii. Treenin aikana oli ilo huomata et BJ alkaa olemaan kaikin puolin valmis. Tietysti on vielä paljon tekimistä, mutta perusasiat ovat valmiit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti