sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tallinnan winner2014; ei niin paskareissu!

13.4. starttasin suoraan yövuorosta Helsinkiin ja kuuden aikaan tapasin muut samassa seurassa matkustavat. Taas tuli todettua, että hulluja ollaan, ku tälläsil reissuil lähetään. 
Itsellä oli jo pikku masennus edellisen reissun huonosta menestyksestä, eikä aikataulussa 19 bc lukema paljoa omaa mieltä kohottanut, jotenkin olin jo katsellut mihin sitä sertiä sitten seuraavaksi menisi metsästämään, kun tältä reissulta en sitä tulisi saamaan.

Matka näyttelypaikalle meni hyvin ja aikaa jäi vielä shoppailuun ennen hallille menoa. BJ kehä oli aika hyvin aikataulussa. Tuomarina oli Ricky Lochs-Romans, hollantilainen naistuomari, vaikka itse luulin nimen perusteella mieheksi :D

Avoimessa luokassa oli BJn lisäksi yksi uros. Omaan silmään kaunis, mutta selvästi raskaampi mitä BJ. Itseä jännitti ihan älyttömästi, jotenkin pikku toivonripaus oli tullut, kun vain kolme kisasi sertistä ;D
Yllätykseksi tuomari sijoitti avoimen ykköseksi ja siitä suoraan PU-kehään, jossa oli kova taso, kuitenkin BJ pääsi ykköspallille ja näin piti viime vuotisen tittelin itsellään ollen siis AVO ERI SA PU1 SERT, CACIB sekä Tallinn winner 2014. Lisäksi BJstä tuli Viron, että Latvian muotovalio!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti