maanantai 21. tammikuuta 2013

Kevättä rinnassa

Kyllä huomaa, että kevät on jo tuloillaan, aurinko paistaa ja päivät pitenevät :)

Tammikuun aikana ollaan BJn kanssa käyty Balance-tunneilla. Tuntien tarkoituksena on vahvistaa koiran sisäisiä lihaksia. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta ne tulisi suorittaa mandollisimman hitaasti. BJlle tämä on vaikeaa sillä palkan saaminen on niin kivaa :D olen näiden muutamien kertojen jälkeen huomannu pienen muutoksen BJssä, se kantaa itseään hieman eri tavalla kuin ennen (paremmin ;)) Eli jatkamme lihaksiston treenausta. Pian saadaan myös aloittaa kunnonkohotuslenkitkin ;) (omistajan :D)

Agilityssä Allun kanssa ollaan alettu treenata meille parhaita ohjaustekniikoita, että saadaan ne turhat sekuntit pois kisaradoilta.Myös BJnkin kanssa tekniikat ovat meidän aiheemme, toisaalta tehdään ratapätkiä innokkuuden ylläpitämiseksi. Keinu on melkein valmis ja nyt seuraavana aiheena on keppien treenaus ja ohjurien opettelu. BJ osaa siis pujotella verkkojen avulla, mutta ohjureista puskee läpi. Lisäksi harjoittelemme palkasta luopumista, sekä sen että tekniikoidenkin treenaaminen on kivaa, BJllä on vähän sellainen teinimeininki, et jos ei tehdä jotan suoraa ja kivaa niin peli vihelletään poikki. Näytellään keskaria ja tehdään omaa, mutta kyllä se tästä alkaa sujumaan...

BJn kanssa käytiin 19.1 Turun KV näytelmissä. Janika esitti BJn, oli kiva nähdä miltä koira näyttää kauempaa. Juoksuttaessa huomattiin, että vasen puoli on jumissa. Ja menemme pikimmiten hierottavaksi ja toisen kerran varmaan vielä ennen Viroon menemistä, ettei liikkeet jää vaillinaisiksi, kuten nyt Turussa kävi. Muuten poika esiintyi hyvin ja jopa oppinut seisomaan oikein :) Tulokseksi saatiin EH JUN2.
Carozzo-tiimikin oli edustettuna Turussa. Näyttelyuransa aloittanut Allun velipuoli Cazorro Bruce Willis oli schipperkekehässä ERI JUN1 SA PU4 vara-sert, onnea heille :) Alluhan ei osallistunut ollenkaan ja toisaalta onneksi, sillä tuomari tykkäsi selvästi massakkaammista uroksista :D mut eihän sitä koskaan voi tietää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti