sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tokoilua

Viimeisen kahden viikon aikana ollaan touhuttu taas kaikenlaista. 

Balancet ovat jatkuneet, nyt tunnit alkavat olemaan enemmän hienosäätöä ja liikkeiden vaikeuttamista. Meidän kotiläksyt ovat oleet tekemättä, joten harjoiteltiin sitten niitä kotitehtäviä ;) Balance-tunneista innostuneena, ilmoitin minut ja BJ dobo-kurssille. Enemmän dobosta voi lukea täältä

Koska saimme viime tokokokeesta "vain" II-palkinnon päätin, että osallistuisimme seuraavaan mahdolliseen tokokokeeseen. No, kävi hassusti ja unohdin lähettää postia järjestäjälle heti puolen yön jälkeen. Muutenhan kokeeseen on todella vaikea päästä, jos lähettää ilmoituslomakkeen vasta päivällä. Olin yövuorossa ja illalla vielä muistin, että kokeeseen tulee ilm. 17 pvä, mutta havahduin asiaan vasta 17.pvän iltapäivänä. Ajattelin sitten, (vaikka tiesin, että oli liian myöhäistä) lähettää ilmoituksen. Heti seuraavana päivänä tuli, ettei mahduta mukaan. Kuitenkin perjantaina tuli viestiä, että mahduttaisiinkin, jos vielä niin haluttaisiin. Pienen pohdinnan jälkeen päätin, että mentäisiin. Ainakaan jännittämiseen ei jäänyt aikaa, eikä liikkeiden pilaamiseen ;)
Tänään siis oltiin kokeessa ja se meni todella hyvin. Päätin jo kotoa lähdettäessä, että me mennään pitämään hauskaa ja "palkkaisin" BJ kokeen aikana. Meillä toimii siis pyörittämiset palkkana, BJ jaksoi selvästi paremmin kuin edellisessä kokeessa. Taulukossa selviää tarkemmin pisteet.


Allun kanssa ollaan käyty kisaamassa 26.1. ATT:llä. Ekalla radalla kaikki meni muuten hyvin, mutta Allulla oli niin paljon paukkuja, että kävi suorittamassa yhden ylimääräisen putken. Toisella radalla meni kaikki putkeen ja saatiin nolla :) kolmas ratakin meni hyvin ja olimme kiinni nollassa, ennen kuin Allu päätti ohittaa yhden hypyn, korjaamisessa meni hieman aikaa ja siksi tulos oli +7,xx. Olen kuitenkin tyytyväinen sillä nyt alkaa vauhtia ja ohjattavuutta olla. Vielä saadaan treenata irtoavuutta ja itsenäistä suorittamista, mutta mikäs kiire tässä on :)
Eilen oltiin kisaamassa Vantaalla BATin järjestämissä kisoissa. Päätin osallistua niihin, koska olin saanut joululahjaksi liput illan Apassionataan, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)
Jotenkin tuntuu, ettei Vuokkoset hallista kisaaminen oikein luonaa 7/8 kisoista siellä on ollut hylättyjä :D
Mutta eilisistä kisoista jäi hyvä mieli. Ekalla radalla lähdin itse ennakoimaan tulevaa takaakiertoa ja siksi Allu lopetti pujottelun toisiksi viimeisellä välillä ja hyppäsi esteen, muuten rata oli taas virheetön ;) toisella radalla tuli taas todettua Allun herkkä ohjattavuus välistävedoissa, tarkoitus siis oli tehdä perus serpentiini. No, kun sitten taas hyppy vääräänsuuntaa oli kohtalomme, ei radalla muita virheitä tullutkaan. Viimeisellä radalla oltiin loppu suoralla, olin tehnyt kunnollisen niiston ja jatkoin matkaani 16 esteelle. Huomasin kuitenkin, että koira puuttuu, aloin hakea Allua selän takaa, ei missään. Sitten oikealta puoleta kuuluu ku Allu kiipee A:lle. Siis MITÄ??!! kuinka oikeesti se sinne karkasi taka vasemmalle :DD ei siin sit enää mitää ollu tehtävissä, siitä sit jatkettiin mut kyl ketutti!!

Lisäksi (vkolla 4) Itä-Suomesta saapuivat BJn veljet Coco ja Roni omistajineen kasvattajatätin luokse. Itse ehdittiin kyseisenä torstaina Eurajoelle moikkaamaan. Päivän ohjelmistossa oli agilityä, näyttelytreeniä, tokoa ja lisäksi pitkä lenkki paukkutreeneineen. Kivaksi oli pystykorvaiset veljekset kasvaneet, BJ on heistä pienin (n.52cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti